Válečky a podložky

Pro potahování dortů fondánem či marcipánem nebo pro výrobu zdobení z těchto hmot je třeba nejdříve vyválet tenký plát. Nejlepších výsledků dosáhnete, když k tomu použijete speciální cukrářský váleček a silikonovou podložku.

S profesionálním vybavením na fondán vytvoříte překrásné dorty, cupcaky i nejrůznější moučníky. Pomoct vám mohou i děti!

Pro rozvalování potahovacích hmot se nejlépe hodí úzký silikonový, skleněný nebo dřevěný váleček bez bočních madel, které najdeme u klasického válečku na těsto. Některé válečky jsou dokonce nastavitelné, mají na sobě disky, jimiž regulujete tloušťku plátu. Fondán nebo marcipán vyvalujeme na speciální silikonové podložce, která se srolovaná snadno skladuje, a během rozvalování plát nepodsypáváme moukou, nýbrž moučkovým cukrem. Cukrářské válečky i podložky na rozvalování fondánu jsou stálou součástí našeho sortimentu cukrářských potřeb.

 
695
7751695775
Značky

Stránka 1 z 1 - 2 položek celkem

Stránka 1 z 1 - 2 položek celkem