Ocelové pánve

Ocel je skvělým materiálem pro výrobu nádobí. Ocelové pánve jsou zaručeně dobrá investice, neboť mají opravdu dlouhou životnost a vydrží několik generací.

Ocelová pánev je vyrobena ze stoprocentně přírodního materiálu, je tedy vhodná pro všechny, kdo chtějí žít ekologicky.

Tím ale výčet jejích výhody nekončí. Pánev z oceli je těžká a masivní, je tedy téměř nezničitelná a dlouhodobým používáním se neopotřebovává. Je vhodná především k prudkému restování masa a zeleniny a skvěle se hodí také k přípravě steaků, ocelová pánev wok je zase skvělá na přípravu asijských jídel. Pánve z oceli nejsou vhodné do myčky nádobí, po běžném použití je stačí otřít ubrouskem, případně umýt teplou vodou a saponátem. Před prvním použitím doporučujeme každou ocelovou pánev vypálit.

 

Záznamy nebyly nalezeny...